Blog

Pätová ostroha – vznik, konzervatívna liečba a rázová vlna
Päťová ostroha, spôsobujúca bolesť päty, je výrastok na kosti vznikajúci z opakovaného poškodzovania šľachy. Riziko zvyšuje nesprávna obuv a nadmerné zaťaženie. Lieči sa odpočinkom, ľadom, cvičením a ortopedickými vložkami Medicovi. Pri neúspechu konzervatívnych metód sa môže použiť rázová vlna alebo operácia. Novšou metódou je PRP terapia s rastovými faktormi z vlastnej krvi na podporu hojenia.
Športovanie s ortopedickými vložkami Medicovi: Krok za krokom s komfortom
Ortopedické vložky Medicovi Sport 100 poskytujú podporu a komfort pri športových aktivitách ako beh či golf, znižujú riziko zranení a pomáhajú zlepšiť výkon. Vložky simulujú beh naboso na nerovnom teréne, čo prináša dlhodobú úľavu od bolesti a lepšiu rovnováhu. Sú ideálnym riešením pre športovcov, ktorí hľadajú maximálne pohodlie a ochranu pre svoje nohy.
Ortopedické Vložky Medicovi – Vaše kroky k lepšiemu zdraviu nôh
Ortopedické vložky Medicovi Sport 100 rozložia hmotnosť chodidiel a poskytnú analgetický účinok vďaka terapii vlnami vody, zlepšujúc prekrvenie a redukujúc únavu. Sú ideálne pre rôzne vekové skupiny, či už športovcov, ľudí stojacich v práci, alebo tých s bolesťami nôh. Vložky Medicovi, podložené dlhoročným vedeckým výskumom, sú jedinečným a kvalitným riešením pre tých, čo hľadajú úľavu od bolesti a chcú investovať do svojho zdravia.