Bolesť členkov, kolien, bedier a chrbtice: Riešenie s ortopedickými vložkami Medicovi

Bolesť členkov, kolien, bedier a chrbtice: Riešenie s ortopedickými vložkami Medicovi

Málokto z nás sa vyhne občasným bolestiam súvisiacim s pohybovým aparátom. Od členkov, cez kolená, bedrá až po chrbticu. Ttieto bolesti môžu výrazne ovplyvniť kvalitu nášho života. Mnoho ľudí hľadá riešenia, ako si uľaviť od boelsti, a jedným z efektívnych spôsobov môžu byť ortopedické vložky Medicovi Twin-heels a T40.   

Ako môžu vložky Medicovi pomôcť? 

  1. Jedinečná terapia vlnami vody s ortopedickými vložkami Medicovi poskytuje nielen účinné tlmenie pri došľape, ale aj okamžitú úľavu od bolesti.
  2. Hydraulické tlakové vlny senzorickej terapie vlnami vody v ortopedických vložkách Medicovi podnecujú chodidlá k neustálemu pohybu. Tieto pohyby sa šíria od chodidiel ďalej smerom do pohybového aparátu a automaticky zabezpečujú úľavu od bolesti a uvoľnené držanie tela.
  3. Voda v ortopedických vložkách Medicovi je ako ďalší kĺb. Chodidlá sa v obuvi môžu voľne pohybovať. A to bez straty rovnovážnej polohy tela. Kolenné a bedrové kĺby sú tak pri rotácii tela chránené.

Čím viac je pohyb chodidiel obmedzovaný tradičnou obuvou so stielkami s vystúpenou klenbovou časťou (stielky "na mieru"), o to väčšia a bolestivejšia je záťaž členkov, kolien, bedier a chrbta. Súčasne sa znižuje účinok vlastného pružiaceho systému chodidiel.

Ako správne vložky vybrať? 

Pri výbere ortopedických vložiek je dôležité zohľadniť niekoľko faktorov:

  • Veľkosť vložiek: veľkosť vložiek Medicovi musí zodpovedať dĺžke chodidla a nie veľkosti obuvi. A keďže je chodidlo spravidla kratšie ako samotná obuv, veľkosť vložky Medicovi nebude väčšia ako veľkosť topánky.
  • Typ obuvi: Ortopedické vložky by mali byť kompatibilné s obuvou, v ktorej ich plánujete nosiť. Pri niektorých typoch vložiek Medicovi je potrebné z obuvi vybrať pôvodnú stielku.
  • Druh aktivity: V závislosti od toho, či potrebujete vložky na bežné nosenie, športové aktivity alebo na prácu, môžu sa líšiť ich vlastnosti a materiály.

Záver 

Bolesti členkov, kolien, bedier a chrbtice môžu mať mnoho príčin. Zatiaľ čo ortopedické vložky nie sú univerzálnym riešením pre všetky problémy, môžu výrazne prispieť k zlepšeniu pohody a zníženiu bolesti. Ortopedické vložky Medicovi Twin-heels a T40 sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort, čo môže viesť k lepšiemu zdraviu a kvalite života. Pokiaľ trpíte bolesťami súvisiacimi s pohybovým aparátom, zvážte ich použitie ako časť svojho liečebného plánu.     


Napísať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.